Region Västerås, Södermanlands län

Marie Andersson

Hälso- och Livsstilsterapeut
Strängnäs

Min passion för hälsa, kost och välmående samt kroppens självläkningsförmåga, har lett mig på en resa där jag har samlat på mig värdefulla kunskaper och erfarenheter inom holistisk hälsa och jag är här för att hjälpa dig att nå din fulla potential och balansera kroppen till optimal hälsa med långsiktiga och hållbara resultat.

Som utbildad holistisk hälso- och livsstilsterapeut ser jag människan som en helhet. Det innebär att jag inte fokuserar på att lindra enskilda symptom och besvär, utan jag tar hänsyn till alla aspekter av ditt liv – fysiskt, mentalt och känslomässigt och jag hjälper dig hitta grundorsaken till problemen.

I mitt arbete använder jag mig bland annat av tung- och ansiktsdiagnostik, ett verktyg som används mycket inom den kinesiska medicinen och som är ett otroligt spännande verktyg att använda. Det hjälper mig att få information om hur specifika organ mår, exempelvis om tarmen är i obalans, om binjurar behöver stöttning, om ditt immunförsvar är dåligt etc.

Med en blandning av ett holistiskt synsätt, ovan arbetsverktyg, funktionsmedicin, homeopati, mentala verktyg samt nu även näringsmätning med bioresonans där jag analyserar din näringsstatus av vitaminer, mineraler och tungmetallerkan vi tillsammans skapa en skräddarsydd plan som tar hänsyn till dina specifika behov och mål. Detta innebär att vi kan identifiera eventuella brister och optimera ditt näringsintag för att stödja din kropp på bästa möjliga sätt.

Jag jobbar även med en 50 årig japansk vattenteknologi som renar och vitaliserar vårt kranvatten, vilket i sin tur skapar de egenskaper hos vatten som finns i de läkande källorna i bland annat Okinawa, Japan och Lourdes, Frankrike. Vi består av ca 70 % vatten och därför har det en stor betydelse för vår hälsa vilket vatten vi dricker. Bra vatten och rätt näring är grunden för att uppnå optimal hälsa.

Mitt mål är att ge dig verktygen och stödet du behöver för att göra hållbara förändringar i ditt liv. Oavsett om du vill förbättra din kost, minska stress, öka din energi eller hitta en bättre balans mellan arbete och fritid, är jag här för att guida och inspirera dig på din väg mot bättre hälsa och välmående.

Tillsammans kan vi skapa en hälsosam och hållbar livsstil som passar just dig. Varmt välkommen att ta kontakt för att boka en konsultation eller för att få mer information om mina tjänster.

Mitt företag som jag drivit sedan 2022 heter Holistic by Mi och jag finns i utkanten av Strängnäs. Inom hälsa har jag följande utbildningar:

  • Holistisk Hälso- och Livsstilsterapeut / Holistic Health Academy
  • Självledarskap och mindset / The Freedom Era Academy
  • NLP & Mindfulness – Shero AB