Region Stockholm, Stockholms län

Elisabeth Windesjö står framför en dörr.

Elisabeth Windesjö

Diplomerad Näringsterapeut
Farsta / Gärdet

Alla har rätt att må sitt bästa jag!

Saknar din kropp grundläggande byggstenar för att hålla sig frisk? Jag hjälper dig gärna att checka det. Som holistiskt arbetande hälsoterapeut vet jag vilka faktorer som är viktiga för kroppens ”frisk-tillstånd”, dvs det naturliga grundtillståndet, den s.k homeostasen. Din kropp har ett sinnligt system som samverkar och gör sitt yttersta för att du ska må bra. De flesta personer behöver dock mer kunskap om vad som är antagonister och synergister för att optimera sin hälsa och kroppens självläkande förmåga. Kunskapen om det här vill jag gärna förmedla till både privatpersoner och företag.

Min styrka är att arbeta med kost och näring som starka komponenter för kroppens välmående. Jag föredrar enkla men kraftfulla lösningar och mätbara resultat. Du som klient ska kunna se förbättringarna schematiskt via mätresultat och du kan framför allt känna dem i kroppen. Med bioresonans scannar jag din näringsstatus på cellnivå. Även förekomst av belastande och störande tungmetaller i cellerna kan avläsas och avhjälpas.

Att arbeta holistiskt innebär att ha en helhetssyn och förståelse för kroppens samverkande system. Man letar grundorsaker till varför kroppen inte mår riktigt bra och är i obalans. Jag brinner särskilt för att stötta kvinnor vars hälsoproblem ofta negligeras av konventionell vård. Det är t ex vanligt att en klient som känner sig låg och energilös, nere eller upplever sig deprimerad och trött, ofta saknar flera av de grundläggande byggstenarna för hälsa. Tyvärr checkas det inte av konventionell vård och saknade byggstenar kan inte trollas fram. Särskilt inte med symptom-dämpande piller.

Att åldras är coolt. Att åldras frisk vill väl alla. Bl a näringsstatus och stresstillstånd är viktiga faktorer för din kropps homeostas just nu idag, om 6 månader och om 5 år. Tänk förebyggande och att det aldrig är försent att börja, även om du redan har vissa hälsoproblem. Jag vet vad som ger positivt resultat för homeostasen och jag gillar enkelhet. Att återställa frisk-tillståndet kan innebära matbaserad näring i synergi, dvs naturliga, högkvalitativa och effektiva adaptogena tillskott. Annat anser jag är bortkastade pengar och tid.

Min verksamhet finns i Stockholm / Farsta samt på Gärdet. Samtal kan även hållas på distans. Från hösten -24 vidareutbildar jag mig till EFT Tapping-instruktör. En utmärkt enkel teknik för att bryta negativa känslomönster och stress vilket skadar hälsa och välmående. Varmt välkommen att kontakta mig via mail eller allra helst skickar du ett sms så ringer jag upp.

Mitt företag heter Addhealth och mina utbildningar inom hälsa är flera:

-Diplomerad kost- och näringsterapeut / Axelsons Institut i Stockholm

-Hälsoprofilbedömare / HPI Health Profile Institute

-Testledarutbildning för konditionstest / HPI Health Profile Institute

-MI-coaching / Coaching & Motivation Scandinavia AB

-Har dessutom pedagogutbildning i botten